واژه‌ها:

من هم دوست داشتن را، دوست دارم
دوست داشته شدن را هم، دوست دارم
دوست داشتن بی‌ واسطه را،
بی واسطه واژه‌ها
واژه‌های فریبا

***
و تنها با خلوص دلها
دل من،  دل تو ، دل ما 
و دلهای همگان
یک دل،  صد دل،  صدها دل

حال واژه‌ای برای من بیابید.
 

کمی صبر و تحمل لازم است

عمو‌رضا، مطلبی نوشته با عنوان  لطفا کمی آرام‌تر تا بفهمم چه می گویید!  که زاویه نگاهی به نا آرامی‌های اخیر کوی دانشگاه است.در یکی از کامنتها پیغامی داشته با این مضمون که:   

'شما هم گویا در بیان مطالب صادق نیستید !
ما هم متقابلا اعتمادی به شما و چرندیاتتان نداریم !"
    
لحن این پیغام هیچ تناسبی با نام وبلاگ پیغام‌گزارنده ندارد، که شاید متعلق به گروهی و یا از هواداران آن میباشد.
تا حال سعی کرده بودم در مورد این وقایع مطلبی ننویسم، ولی این پیام باعث عهد‌شکنی من شد.
روی سخنم با شماست، شمایی که نام ایران جاوید را بر روی وبلاگتان گذاشتید.چرا باید لحنی را که باعث تحقیر طرف مقابلتان می‌شود را انتخاب کنید اگر هدفی را شما برای خود برگزیدید که به زعم شما مقدس است آیا پیمودن راه‌های غیر مقدس نافی اهدافتان نیست.
بله بله بله... می‌دانم شرایط کنونی، به هیچ وجه راضی کننده نیست حق و حقوقمان رعایت نمی‌شود  ولی آیا ما هم به تکالیفمان عمل می کنیم؟
چرا باید بر روی موج خشم و کینه و برافروختگی و هیجان سوار شویم؟
 که با این اعمال تنها به نوعی خودمان را ارضاء می‌کنیم که مثلا داریم کاری می‌کنیم!

 « تو هیچ‌گاه پیش‌نرفتی
                            فرو رفتی.»

آیا همگی هدفی جزء این داریم که در آزادی زندگی کنیم و برما خشونتی روا نشود ، به عدالت دست یابیم.چرا برای رسیدن به اهدافمان از خشونت استفاده می‌کنیم:
  
        « خشونت غیر اخلاقی است، زیرا که از نفرت و نه از عشق می‌پرورد
        خشونت جامعه را ویران و برادری را نا ممکن می‌سازد. جامعه  را  در
        تک‌گویی  محصور  می‌دارد ،  به جای آنکه به گفتگو  هدایت  نماید.
        خشونت سرانجام خود نیز به پیروزی نمی‌رسد باز‌ماندگان را تلخکامی
         و پیروزمندان را درنده‌خویی میبخشد.»
                                                                     مارتین لوتر کینگ
بله بله بله... بازهم می دانم که حتما می‌گویید در این چند ساله گوشهایمان از این حرفها پر شده. ولی آیا براستی چقدر صبر و تحمل برای اینگونه آزمودن را داشتیم؟

  آنجا که فریاد به میدان می‌آید زمزمه معنایی دیگر دارد.

هراس

تمام تلاشهایش در تمام اوقاتش شاید، برای بیهوده نزیستن بود ،می‌خواست به گونه ای زندگی کند که بگوید "من هستم" ،طوریکه نامش ماندگار شود.
از ننگ می‌گریخت ،از ننگی که هراسش را داشت.
به مانند کسی که پایش را در باتلاقی می‌گذارد،  هنوز تا مچ پا بیشتر فرو نرفته، آنقدر دست و پا می‌زند که تماما در آن فرو می‌رود.
«... هراس من از بیهوده زیستن است.»
آری تمام هراسش از بیهوده زیستن بود.

لاله لادن:

لاله و لادن را می‌شناختم سالها پیش در برنامه تلویزیونی "دیدنیها" (با اجرای جلال مقامی) گزارشی در موردشان پخش شده بود.
جدایی آنها مورد توجه قرار گرفته از جمله :
« لاله و لادن بیژنی، دو خواهر دوقلوی ایرانی که از سر به هم چسبیده اند، به زودی برای جدا شدن از یکدیگر در بیمارستانی در سنگاپور مورد عمل جراحی قرار خواهند گرفت.
این دو خواهر که اکنون 28 سال دارند، از چند ماه پیش تحت آزمایش های مختلفی قرار داشتند تا مشخص شود آیا پزشکان سنگاپوری قادر خواهند بود که آنها را از هم جدا کنند یا خیر.»
BBC
در یاهو و در قسمت  most popular آن چند کشور دارای صفحات ویژه‌های هستند که بیشترین عکسهای فرستاده شده توسط ای‌میل را به ترتیب ارائه می‌کند .
امروز نیز عکسهای لاله و لادن در بین آنها بود که لینکهای آنها این زیر است
:

یاهو USA     یاهو آلمان

 


دیشب سکوت گفت بریم قدم بزنیم خواست منو شام مهمان کنه از میدان نور تا تهران ویلا منو پیاده برد تا ساندویچ هایدا بده!

دلتنگی:

شده تا حالا دلتون برای کسی تنگ بشه؟
دلتنگی کی به سراغ ما میاد؟
بعضی‌ها راه به راه جلوی چشمامونند ولی بازم دلمون براشون تنگ می‌شه.
ولی بعضی‌ها...!

رادیو وتلویزیون دولتی:

"ایرنا"شبکه رادیو و تلویزیونی راه می اندازد
« در شرایطی که گفته می شود، دولت قصد دارد تنها خبرگزاری وابسته به خود"ایرنا"را به بخش خصوصی واگذار کند،منابع آگاه از تلاش مدیران آن برای اخذ مجوز راه اندازی شبکه رادیو و تلویزیونی خبر می دهند.
به گزارش خبرنگار "پارس پرتفولیو"، مدیران "ایرنا" سخت در تلاشند تا دولت را متقاعد کنند که برای از بین بردن انحصار رسانه ای در ایران ، به بخش های دولتی و غیر دولتی مجوز راه اندازی رادیو و تلویزیون اعطا شود. بر همین اساس، گفته می شود مدیران "ایرنا"طرحی را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داده اند که بر مبنای آن، آغاز فعالیت یک شبکه نیمه دولتی رادیو و تلویزیونی، پیش بینی شده است. این شبکه قرار است با جذب نیروهای کارآمد و حرفه ای ، خلا موجود در نظام اطلاع رسانی و رسانه ای کشور را بر طرف کند. مدیران "ایرنا" معتقدند در صورت موافقت دولت می توانند از طریق اصلاح ساختار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران ، توان آن را برای گرداندن یک شبکه تلویزیونی بسیج کنند. در مورد احتمال رد یا موافقت با این درخواست ، هیچ گونه اظهار نظری نشده است اما گفته می شود این طرح مخالفان زیادی در دستگاه های حکومتی کشور دارد. در همین حال هنوز مدیران "ایرنا"و مقامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد احتمال واگذاری آن به بخش خصوصی، به صورت شفاف اظهار نظر نکرده اند. در صورتی که تغییرات اعلام شده به طور کامل به وقوع بپیوندد، خبرگزاری ایرنا با مدیریت توانمند بخش خصوصی، دوره تازه ای از فعالیت رسانه ای در ایران را رقم خواهد زد.
از سوی دیگر شنیده می شود امینی، یکی از معاونت های سابق وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی، به زودی نخستین خبرگزاری وابسته به بخش خصوصی ایران را با نام "موج" راه اندازی خواهد کرد. گرایش های سیاسی این خبرگزاری مشخص نیست اما گفته می شود " امینی" قصد دارد انتقادی تر از خبرگزاری های فعلی ایران ، این سایت را هدایت کند.
کارشناسان معتقدند تعامل رسانه های متفاوت خبری در ایران به هیچ عنوان مطلوب نیست به طوریکه هیچ یک از شبکه های رادیو و تلویزیونی ایران از اخبار خبرگزاری های ایرنا و ایسنا نقل قول نمی کنند و در همین شرایط شیوه های اطلاع رسانی هیچ کدام از این رسانه ها مورد پسند مردم ایران نیست

من تصور می‌کنم چنین چیزی فعلا امکان پذیر نیست .
۱-بخشی از حاکمیت مخالف جدی تاسیس چنین شبکه‌ای است دلایل آنها مخالفت این امر با اصل ۱۷۵ قانون اساسی است.(در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، آزادی بیان و نشر افکار با رعایت موازین اسلامی و مصالح کشور باید رعایت گردد
نصب و عزل رئیس سازمان صداو سیمای جمهوری اسلامی ایران با مقام رهبری است و شورایی مرکب از نمایندگان رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی (هر کدام دو نفر)نظارت براین سازمان را خواهند داشت.
خط مشی و ترتیب اداره سازمان ونظارت بر آن را قانون مشخص می کند.)
۲-از طرفی بسیاری از حقوقدانان از جمه دکتر ناصر کاتوزیان با استناد به اصل ۴۴ قانون اساسی این امرا ممکن می‌دانند این اصل بعد از تقسیم بندی نظام اقتصادی ایران به سه بخش دولتی ،خصوصی و تعاونی، رادیو و تلویزیون را بهمراه صنایع بزرگ، صنایع مادر، بازرگانی خارجی، معادن بزرگ، بانکداری، تامین نیرو ،سدها و شبکه‌های بزرگ آبرسانی ،پست و تلگراف و تلفن، هواپیمایی، کشتیزانی و راه‌آهن را به صورت مالکیت عمومی و در اختیار دولت قرار داده است .(در بسیاری از این موارد از جمله بیمه و بانکداری و...بخش خصوصی فعال شده و موسسات خصوصی با این عملکردها فعالیت دارند. )
در اصل ۱۷۵ از کلمه صداوسیما استفاده شده در حالیکه در اصل ۴۴  کلمه رادیو و تلویزیون بکار رفته است یعنی دولت و وزارتخانه و دیگر نهاد های آن مانند ارشاد و مخابرات می‌توانند شبکه تلویزیونی داشته باشند.
در اینگونه موارد برای رفع اختلاف ضابطه مورد اطمینانی وجود ندارد .هر چند اصل ۴۴ یکی از عقب افتاده‌ترین اصول قانون اساسی ماست ولی اتکا به این اصل شاید(به فرض محال) راه گشا باشد. تا چه شود.