گویا شاهین های ترازوی دستی عدالت قوه قضاییه آنقدر ها دقیق نبودند که مسئولان قوه قضاییه را به فکر راه اندازی مجتمع قضایی کامپیوتری انداخته که تمام مراحل آن از دادرسی تا صدور رای آن به صورت رایانه ای انجام می شود این مجتمع در حالی افتتاح شد که گفته شده حتی هنگام صدور رای پس از ارائه ادله و مدارک از سوی قاضی به کامپیوتر، ماشین به قاضی با توجه به قوانین موجود حکم پیشنهاد می دهد !
من از سابقه چنین کاری در کشورهای دیگر اطلاع ندارم و اینکه آیا این شیوه در جوامع دیگر هم تکرار شده یا خیر؟
ولی وقتی که ما شاهد بودیم که گاهی برای پرونده های مشابه حکم های متفاوتی صادر می شده است آیا این شیوه باعث یک وحدت رویه خواهد شد؟ و می تواند جلوی خطای انسانی رابگیرد؟
من چرا اینقدر بخیلم؟
ترازوی عدل در ایران بعد از ورود اسلام به آن کی دقیق بوده!
واقعا؟!
اونوقت کی کامپیوترو برنامه ریزی میکنه؟
اینم یه راه نون خوردنه واسه کسی که پروژه رو داده و اونیکه گرفته پولهای مفتی که دست آدمای احمقه و موندن چه جوری خرجش کنن
تنوع- تکثر و گوناگونی عوامل موثر در بروز یک رفتار توسط انسانها اولین عامل بازدارنده برای اتخاذ وحدت رویه و صدور احکام کلی و جهان شمول است . بی توجهی به این اصل علمی به معنی تک سبب بینی است که نتیجه ی منطقی آن تعصب و تحجر خواهد بود .
قرار نیست که در صدور احکام قضایی وحدت رویه ای حاصل شود بلکه تلاش ملل متمدن بر آن است که با شناخت عوامل گوناگون موثر در بروز یک رفتار و وارد کردن پارامتر های متعدد تاثیر گذار در انجام یک عمل به عدالت در صدور حکم و مجازات اقدام کنند . تلاشی که پیش از هر چیز نیاز به تخصص و بهره گیری از اصول و قواعد پذیرفته شده علمی دارد و این چیزی است که جامعه ایرانی نه تنها در امر قضاوت که در سایر زمینه ها هم از آن محروم و بی بهره است .
سلام...
پشت سر نیست فضایی زنده!
تقصیر آمریکاست !
سلام محمد رضا جان
یه سر به http://1st-gharar.blogsky.com/ بزن
منتظر حضور گرمت هستیم
سلام خوشحالم که دوباره می نویسی
سلام
فکر می کنند این جوری یک طوری به عدالت به یغما رفته دست پیدا می کنند.
چرا نمینویسی؟!