رادیو وتلویزیون دولتی:
"ایرنا"شبکه رادیو و تلویزیونی راه می اندازد
« در شرایطی که گفته می شود، دولت قصد دارد تنها خبرگزاری وابسته به خود"ایرنا"را به بخش خصوصی واگذار کند،منابع آگاه از تلاش مدیران آن برای اخذ مجوز راه اندازی شبکه رادیو و تلویزیونی خبر می دهند.
به گزارش خبرنگار "پارس پرتفولیو"، مدیران "ایرنا" سخت در تلاشند تا دولت را متقاعد کنند که برای از بین بردن انحصار رسانه ای در ایران ، به بخش های دولتی و غیر دولتی مجوز راه اندازی رادیو و تلویزیون اعطا شود. بر همین اساس، گفته می شود مدیران "ایرنا"طرحی را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داده اند که بر مبنای آن، آغاز فعالیت یک شبکه نیمه دولتی رادیو و تلویزیونی، پیش بینی شده است. این شبکه قرار است با جذب نیروهای کارآمد و حرفه ای ، خلا موجود در نظام اطلاع رسانی و رسانه ای کشور را بر طرف کند. مدیران "ایرنا" معتقدند در صورت موافقت دولت می توانند از طریق اصلاح ساختار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران ، توان آن را برای گرداندن یک شبکه تلویزیونی بسیج کنند. در مورد احتمال رد یا موافقت با این درخواست ، هیچ گونه اظهار نظری نشده است اما گفته می شود این طرح مخالفان زیادی در دستگاه های حکومتی کشور دارد. در همین حال هنوز مدیران "ایرنا"و مقامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد احتمال واگذاری آن به بخش خصوصی، به صورت شفاف اظهار نظر نکرده اند. در صورتی که تغییرات اعلام شده به طور کامل به وقوع بپیوندد، خبرگزاری ایرنا با مدیریت توانمند بخش خصوصی، دوره تازه ای از فعالیت رسانه ای در ایران را رقم خواهد زد.
از سوی دیگر شنیده می شود امینی، یکی از معاونت های سابق وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی، به زودی نخستین خبرگزاری وابسته به بخش خصوصی ایران را با نام "موج" راه اندازی خواهد کرد. گرایش های سیاسی این خبرگزاری مشخص نیست اما گفته می شود " امینی" قصد دارد انتقادی تر از خبرگزاری های فعلی ایران ، این سایت را هدایت کند.
کارشناسان معتقدند تعامل رسانه های متفاوت خبری در ایران به هیچ عنوان مطلوب نیست به طوریکه هیچ یک از شبکه های رادیو و تلویزیونی ایران از اخبار خبرگزاری های ایرنا و ایسنا نقل قول نمی کنند و در همین شرایط شیوه های اطلاع رسانی هیچ کدام از این رسانه ها مورد پسند مردم ایران نیست

من تصور می‌کنم چنین چیزی فعلا امکان پذیر نیست .
۱-بخشی از حاکمیت مخالف جدی تاسیس چنین شبکه‌ای است دلایل آنها مخالفت این امر با اصل ۱۷۵ قانون اساسی است.(در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، آزادی بیان و نشر افکار با رعایت موازین اسلامی و مصالح کشور باید رعایت گردد
نصب و عزل رئیس سازمان صداو سیمای جمهوری اسلامی ایران با مقام رهبری است و شورایی مرکب از نمایندگان رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی (هر کدام دو نفر)نظارت براین سازمان را خواهند داشت.
خط مشی و ترتیب اداره سازمان ونظارت بر آن را قانون مشخص می کند.)
۲-از طرفی بسیاری از حقوقدانان از جمه دکتر ناصر کاتوزیان با استناد به اصل ۴۴ قانون اساسی این امرا ممکن می‌دانند این اصل بعد از تقسیم بندی نظام اقتصادی ایران به سه بخش دولتی ،خصوصی و تعاونی، رادیو و تلویزیون را بهمراه صنایع بزرگ، صنایع مادر، بازرگانی خارجی، معادن بزرگ، بانکداری، تامین نیرو ،سدها و شبکه‌های بزرگ آبرسانی ،پست و تلگراف و تلفن، هواپیمایی، کشتیزانی و راه‌آهن را به صورت مالکیت عمومی و در اختیار دولت قرار داده است .(در بسیاری از این موارد از جمله بیمه و بانکداری و...بخش خصوصی فعال شده و موسسات خصوصی با این عملکردها فعالیت دارند. )
در اصل ۱۷۵ از کلمه صداوسیما استفاده شده در حالیکه در اصل ۴۴  کلمه رادیو و تلویزیون بکار رفته است یعنی دولت و وزارتخانه و دیگر نهاد های آن مانند ارشاد و مخابرات می‌توانند شبکه تلویزیونی داشته باشند.
در اینگونه موارد برای رفع اختلاف ضابطه مورد اطمینانی وجود ندارد .هر چند اصل ۴۴ یکی از عقب افتاده‌ترین اصول قانون اساسی ماست ولی اتکا به این اصل شاید(به فرض محال) راه گشا باشد. تا چه شود.